en iyi akıllı saatler

2020’de Satın Alabileceğiniz En İyi Akıllı Saatler

Okunma süresi: 10 dakika

Akıllı saatler uzun bir süredir var olmasına rağmen, pratikte işlevsel hale gelmesi henüz yeni sayılır. Samsung, Apple, Asus, Huawei ve diğer şirketler, akıllı saatler geliştirmek için gece gündüz çalışıyorlar.

Bazı tüketiciler akıllı saatlere tam olarak alışamadığı için geleneksel analog saatlerin çok daha iyi olduğuna inanıyorlar. Buna rağmen, akıllı saatleri tercih eden tüketici sayısı oldukça fazla. Akıllı saat kullanan tüketiciler telefonlarına gelen tüm bilgileri görüntüleyebiliyorlar, mevcut işletim sistemi ekosistemine bağlı olarak çalışan akıllı saatleri çok faydalı buluyorlar.

Yazıda Neler Var?

En İyi Akıllı Saatler

Teknoloji mağazaları, yüzlerce çeşit akıllı kol saati ile dolu olduğundan, karar vermenize yardımcı olacak ve satın alabileceğiniz, en iyi akıllı saatlerin bir listesini hazırladım. Listeye göz atmadan önce, geçmişten günümüze akıllı saatleri anlattığım yazıyı okuyabilirsiniz.

S928 Sports Watch

s928 watch - 2020’de Satın Alabileceğiniz En İyi Akıllı Saatler


Çok paraya mal olmayan mükemmel bir akıllı saat arıyorsanız, S928 Spor Watch iyi bir seçenek olabilir. Bu saat, listemdeki en ucuz akıllı saatlerden biri.

Saat oldukça basit bir şekilde tasarlanmış, tek renkli bir ekran kullanıyor. Dürüst olmak gerekirse, listedeki akıllı saatlerden birkaçının bana göre uygun olmadığını düşünüyorum ancak; S928 Spor Watch kesinlikle tercih edebileceğim akıllı saatlerden biri.

928 Sport Watch, akıllı saatlerde isteyebileceğiniz en iyi özelliklerden birçoğunu sunuyor. İşte o özelliklerden bazıları:

Kalp Hızı Monitörü: Saat, gerçek zamanlı olarak nabız ölçümlerini sunabilen bir kalp atış hızı monitörüyle birlikte gelir.

GPS: S928 Spor Watch, kullanıcıların spor egzersizi boyunca yaptıkları her hareketi izleyebilmelerini sağlayan yerleşik 3D ivmeölçer + jiroskop3D ile birlikte geliyor.

Dış Ortam Verileri: 928 Sport Watch, dış ortam verilerinin kaydını da tutabilir, bu da hava koşullarının dışarıdaki durumu hakkında gerçek zamanlı güncellemeler alabilmenizi sağlar. Egzersizinizi dikkatlice planlayabilmenize yardımcı olur.

Akıllı saat, hem iOS’da hem de Android’de bulunan bir uygulama aracılığıyla kontrol edilebilir.  Buna ek olarak, saatin kendisi yalnızca İngilizce’yi desteklerken, uygulamanın toplamda 12 dili vardır. Bu tutarsızlık, İngilizce bilmeyen insanlar için bir sorun olabilir.

Buradaki en iyi şey, uygulamanın geliştirici tarafından sürekli güncellenmesidir, bu nedenle ilerleyen zamanlarda ek dillerin ekleneceğini söyleyebilirim.

Sonuç olarak, S928 Android için iyi bir akıllı saattir, ucuzdur, olması gerektiği gibi çalışır ve pili boşa harcayabilecek gereksiz özelliklere sahip değildir.

Gelişmiş özelliklerin eksikliği ve dil desteğinin sınırlı olması endişe vericidir, ancak bir ürünü gözden geçirirken de fiyatını göz önünde bulundurmanız gerekir.

Artıları

  • Basit ve sevimli tasarım
  • İyi görünüm ve yapı kalitesi
  • Sensörlerin bolluğu
  • Android ile çalışır

Eksileri

  • Ekstra özelliklerin eksikliği
  • Sadece İngilizce dilini desteklemesi

Samsung Gear S3

samsung gear s3 - 2020’de Satın Alabileceğiniz En İyi Akıllı Saatler

Samsung, Gear serisi akıllı saatler ile doğru hamleler yaparak  pazara hakim olmuştur. Gear S3 kesinlikle en sevdiğim akıllı saatlerden biri.

Kutudan çıkar çıkmaz S3’ün bir akıll saat olduğu anlaşılır. Bu yılın başlarında yayınlanan S3, önceki sürümlerde bulunan her şeye odaklanıyor ve öncekinden daha fazla özellik içeriyor. 

İşçilik ve kaliteli malzeme kullanımı son derece sevindiricidir. Saat kesinlikle birinci sınıf bir akıllı saat gibi göründüğü gibi modaya da uygun.

Piyasadaki diğer akıllı saatlerin aksine Gear S3, Android Wear’de çalışmıyor, bunun yerine Samsung’un Tizen adlı kendi işletim sistemi üzerinde çalışıyor. İncelememden önce, bu işletim sistemi hakkında şüphelerim vardı, çünkü hala yeni ve geliştirlilmeye devam edilen bir işletim sistemi.

Neyse ki, saati bir hafta kullandıktan sonra, işletim sisteminin ümit verici olduğunu söyleyebilirim; ancak işletim sistemi içinde önemli uygulamaların olmayışı bazı kullanıcıları uzak tutabilir. Samsung kısa süre önce bu saat için bir güncelleme yayınladı ve çevrimdışı Spotify çalma listelerini 4 GB kadar depolama alanına kaydetmenize izin verdi.

Bu özellik hayatımı kolaylaştırıyor çünkü artık ne zaman dışarıda olsam müzik dinlemek için veri bağlantımı kullanmak zorunda değilim. Gear S3’ün hareketli bir ekranı var ve kullandığım diğer saatlerin aksine muhteşem bir tasarım sunuyor.

Saat bileğinizde büyük görünüyor; bu kullanıcıların bileklerinin biçimiyle doğru orantılı bir durum. Kesinlikle öznel bir mesele, ama yine de bu noktaya değinmenin önemli olduğuna inanıyorum. Hayal kırıklığı yaratan bir diğer şey, bazı önemli uygulamaların olmamasıydı. Bu, tamamen Tizen’in hâlâ geliştirilen bir işletim sistemi olmasından kaynaklanmaktadır.

Artıları

  • Mükemmel yapı kalitesi
  • Güzel ekran
  • Sensörler

Eksileri

  • Yeterli uygulama yok
  • Bazı kullanıcılar için çok büyük olabilir

Motorola Moto 360 Sport

motorola moto 360 sport - 2020’de Satın Alabileceğiniz En İyi Akıllı Saatler

Sade ve minimalist tasarıma sahip bu akıllı saat kendini süslü bir şey olarak sunmuyor, aktif kalmayı ve spor yapmayı çok sevenler için tasarlandı. Bunun yanında ortalama bir tüketicinin bunu kullanmasını engelleyecek bir durum yok.

Saat bizi pek çok özellik ile karşılıyor. Tasarım hala sade ve iyi görünüyor. Ancak, saatin üstünde bulunan o küçük çıkıntının varlığını anlamada zorlanıyorum. Bu beni her zaman rahatsız eden bir şeydi ve artık eskisi kadar belirgin olmasa da yine de ufak bir rahatsızlık hissettiriyor. Moto 360 Sport ile ilgili en sevdiğim şey açıkçası ekran.

Ekran herkes için aynı görünse de, Motorola’nın AnyLight ekranı akıllı bir teknolojiyi kullanıyor. Kullanıcı normal ışığın altında saatine bakarken ve saati aktif olarak kullanırken standart LCD ekranına bakar.

Bununla birlikte, saat boşta kaldığında veya saat yüzeyine doğrudan ışık olduğunda, ekran kendini yansıtıcı bir ekrana dönüşür. Bu, Pebble markasının saatlerinde gördüğüm bir ekran. Bu özellik, pil ömrünün korunmasını ve kullanıcının saat ve tarihi kolayca okuyabilmesini sağlamak için tasarlanmıştır.

Batarya ömründen bahsetmişken, beklediğim kadar iyi olmadığını söylemek beni üzüyor. Elbette akıllı saatler, diğer cihazlarımızla karşılaştırıldığında daha küçük piller kullanıyor; ancak pilin kapasitesi en azından saati birkaç gün boyunca çalıştırabilecek verimlilikte olmalı.

Ne yazık ki bu durum Motorola Moto 360 Sport’da böyle değil. Tam şarjla ve sık sık kullanmaktan kaçınırsanız, tam gün veya biraz daha uzun süre dayanıyor. Bu birçok insan için kötü bir durum sayılmaz çünkü birçok kullanıcı uyumadan önce cihazları şarja takıyor.

Bir diğer şey ise, aktif spor yapan kullanıcılar için yapılmış bir saat olmasına rağmen, saatin üzerinde çoklu spor takibi yapmanıza imkân verilmemesi. Bu durum spor odaklı bir akıllı saat için son derece eksik bir yön. Son olarak kalp atış hızı sensörü biraz güvenilmez.

Bu sorunlar sizi rahatsız etmiyorsa, fazla maliyetli olmayan ve işini yapan bir cihaz arıyorsanız, Motorola Moto 360 satın alabileceğiniz en iyi akıllı saatlerden biridir.

Artıları

  • Basit, pratik tasarım
  • Ekran teknolojisi en iyilerden biridir
  • Rahat ve giymek kolay

Eksileri

  • Pil ömrü hayal kırıklığı yaratıyor
  • Kalp atış hızı monitörü güvenilir değil
  • Çoklu spor takibine sahip değil

Huawei Watch 2

huawei watch2 - 2020’de Satın Alabileceğiniz En İyi Akıllı Saatler

Huawei, geleneksel saatlerin tasarım unsurlarını akıllı saatlerin gelişmiş özellikleriyle mükemmel bir şekilde karıştırarak, akıllı saatleri klasik saatlerle alakalı hale getirmeye çalışan şirketlerden biri. Huawei Watch 2, bunu başardıklarının bir kanıtı.

Huawei Watch 2, Android Wear 2.0 ile birlikte geliyor; işletim sistemi orijinal Android Wear’den çok büyük bir gelişme gösteriyor ve kesinlikle orijinalinden çok daha fazla özelliğe sahip.

Saat bol miktarda spor sensörüne ve diğer fitness sensörlerine sahip. Saat aynı zamanda gerçek zamanlı egzersiz rehberliği olarak bilinen bir özelliğe sahiptir. Saatin içindeki sensörlerin bolluğu sayesinde, zindelik ve aktivite takibi yapmanıza olanak tanır. Ayrıca saatin tek bir şarjla 2 güne kadar dayanabileceğini de söyleyelim.

Watch 2’nin ayrıca Bluetooth ve NFC ile birlikte geliyor. Bu, Android Pay sisteminin kullanıldığı ülkelerde kullanıcılara büyük bir avantaj sağlayacaktır.

Artıları

  • Mükemmel batarya ömrü
  • Android Wear 2.0
  • Hafif ve rahat
  • Android Pay için NFC
  • Bluetooth

Eksileri

  • Küçük ekran boyutu
  • Büyük çerçeve genişliği

ASUS ZenWatch 3

zenwatch3 - 2020’de Satın Alabileceğiniz En İyi Akıllı Saatler

ZenWatch serisi benim en sevdiğim akıllı saat serilerinden biri. Donanım kısmına bakacak olursak, Asus’a güveniyorum çünkü basit olmaya odaklanmak yerine geleceğe bakan birkaç akıllı saatten biri.

ZenWatch 3, neredeyse çerçevesiz bir tasarıma sahip, piyasadaki birkaç akıllı saatten biri. Bu, Asus’un geleceğe nasıl hazırlandığını gösteriyor. Saat, modern bir akıllı saat’ten isteyeceğiniz tüm stil öğelerine sahip ve oldukça rahat.

Ekran, büyük, parlak ve güzel görünüyor ayrıca saatin ekranı AMOLED. Bu faktörler kolayca ZenWatch 3’ü pazardaki en iyi ekranlardan birine sahip bir akıllı saat yapar.

ZenWatch 3, genel işçilik ve yapım kalitesi söz konusu olduğunda da mükemmeldir. Asus, ZenWatch 3’te 316L çelik yapı kullandığını söyledi. Şimdi, bu rakamlar birçok insan için önemli olmayabilir, ama 316L çelik mücevher sınıfı çelik olarak nitelendirilir.

Saatin yüzü 2,5D Corning Gorilla Glass ile kaplanmıştır, bu da cihazı çizilmelere karşı dayanıklı hale getirir.

Batarya ile ilgili olarak, Asus ZenWatch 3, uygun bir batarya ömrüne sahip. Tek bir şarjla en az 1,5 ila 2 gün kullanım deneyimi sunuyor. Bence oldukça iyi.

ZenWatch 3, aynı zamanda fitness izleyici gibi birçok sensörle birlikte gelir. Saatle birlikte verilen aksesuarların detaylarına aynı özeni göstermediklerini görmek üzücü. Evet, saatin kendisi son derece sağlam ancak şarj ünitesi için aynı şeyi söyleyemem.

Artıları

  • Şaşırtıcı işçilik
  • AMOLED ekran
  • Hafif ve rahat
  • İyi pil ömrü

Eksileri

  • Yeterli spor sensörü yok
  • Şarj ünitesi kaliteli durmuyor

Apple Watch 3

apple watch 3 - 2020’de Satın Alabileceğiniz En İyi Akıllı Saatler

Eski nesil Apple Watch’tan bir adım ötedeki bu akıllı saat, eski sürümdeki özellikleri geliştirmiş durumda. Saat ilk sürüme kıyasla çok farklı görünmüyor; ancak devre kartı ve işlemcilerde önemli iyileştirmeler yapılmış.

Saati ilk açtığımda, muhteşem OLED ekran beni etkiledi. Parlaklık inanılmazdı, bir akıllı saatten böylesine bir şey beklemek çılgınca gelebilir. Ekran saatle ilgili tek iyi özellik değil. Apple watch, spor takibi ve analizi söz konusu olduğunda, bu pazardaki en büyük marka olabilir. 

Sadece bu değil, fitness takip uygulamaları bile o kadar iyi ki Apple’ın OS4 uygulamasında ortaya koyduğu işi takdir etmek gerek. Saat aynı zamanda GPS ile birlikte gelir. Pil ömrü 12 – 18 saat arasında, normal kullanımda ise 2-3 gün kullanıma yetecek kapasiteye sahip.

Apple, büyük ölçüde performansa odaklanan bir şirkettir, eski cihazları bile performanslarından fazla bir şey kaybetmez. Apple Seri 3’ün performansı çok iyi; hızlı ve son derece çabuk. 

Saati bedeninize ve tercihlerinize bağlı olarak ayarlayabileceğiniz birkaç model mevcuttur:

  • 38mm ve 42mm alüminyum (Gümüş, Boşluk Gri ve Altın)
  • 38mm ve 42mm Nike + (Özel Spor bantlı Gümüş ve Uzay Gri alüminyum)
  • 38mm v e 42mm çelik (Gümüş ve Uzay Siyah çelik)
  • 38mm & 42mm Edition (Yumuşak Beyaz / Çakıl ve Gri / Siyah Spor Bantlı Beyaz ve Gri Seramik)

Sonuç olarak, Apple Seri 3, harika bir pil ömrüne ve güzel bir ekrana sahip, cihaz, insanların akıllı saat deneyiminden tam olarak yararlanmasını sağlar.

Sevmediğim tek şey, saatin selefine benzer bir şekilde görünmesi, ancak bu tamamen öznel bir özellik diğer tüketiciler bunu sorun etmeyebilir.

Artıları

  • Muhteşem OLED ekran
  • Mükemmel batarya ömrü
  • Fitness Sensörleri
  • Geniş uygulama yelpazesi

Eksileri

  • Eski Apple saatine benziyor

Garmin Fenix ​​3 

garmin fenix 3 - 2020’de Satın Alabileceğiniz En İyi Akıllı Saatler

Garmin, birçok alanda gördüğümüz GPS teknolojilerini üretmesiyle tanınan bir firma. Garmin Fenix ​​3, akıllı saatlerin kutsal kâsesi olarak adlandırılabilir çünkü üst seviye akıllı saatten isteyeceğiniz tüm özelliklerle donatılmıştır. Büyük, güzel ve parlak bir ekrana sahip. Aynı zamanda sert bir çerçeveye sahip.

Garmin Fenix ​​3’teki batarya, ürünün güçlü noktalarından biri. Pili bir hafta önce şarj ettim ve bir haftalık kullanımın ardından şarjı yüzde 50 kaldı. Bu bir akıllı saatte gördüğüm en iyi batarya performansı. Bu özelliği, Garmin Fenix ​​3’ü bir numaralı tercihim yapıyor.

Saat, 100 metreye kadar suya dayanıklıdır; bu, piyasada bulunan suya dayanıklı akıllı saatlerin en iyisini bile kolaylıkla geçebilecek bir özellik. Saati, duşta ve yüzerken kullanabilirsiniz.

Garmin Fenix ​​3’ün Apple Watch veya Android Wear saatlerin yerine geçmeye çalışmıyor. Kendi işletim sistemini, kendi uygulama mağazasını kullanıyor yani kendi kimliğini korumayı başarıyor. Böylelikle rekabeti de başlamadan bitiriyor.

Sonuç olarak, Garmin’in kendi piyasasını oluşturan bir akıllı saat olduğunu söyleyebilirim. Sadece bu da değil, yakın gelecekte piyasaya girecek daha birçok akıllı kol saatinin de referans alacağı bir saat.

Artıları

  • En iyi pil ömrü
  • Premium İşçilik
  • En iyi GPS
  • Mükemmel görüntü

Eksileri

  • İzleme haritalarını desteklemiyor
  • Golf etkinliği izleyicisi yok

Apple Watch 4

apple watch 4 - 2020’de Satın Alabileceğiniz En İyi Akıllı Saatler

2019 yılında mevcut olan tüm giyilebilir ürünler arasında, Apple Watch en gelişmiş platforma sahip. Aynı zamanda rakiplerinden daha çekici ve teknolojik olarak daha iyi.

Hiç şüphe yok ki, akıllı saatler söz konusunu olduğunda Apple asla tahtını elinden bırakmaz. Sadece teknoloji bağımlılarının değil, genel halktan da ilgi toplayan tek saat.

Apple Watch, kalp ritminizi izleyebilir ve düzensiz bir şey tespit ederse doktora görünmenizi önerebilir, acil servisleri arayabilir ve koşunuzu izleyerek sizi sağlıklı tutar. Son olarak, teknoloji ile moda arasındaki ince çizgiyi saptayan tek cihaz. 

Artıları

  • Şaşırtıcı tasarım
  • Hayatınızı kurtarabilir
  • İyi pil ömrü

Eksileri

  • Android telefonlarla çalışmıyor

Samsung Galaxy Watch

galaxy watch - 2020’de Satın Alabileceğiniz En İyi Akıllı Saatler

Galaxy Watch, iPhone’un en güçlü rakibi. Android kullanıcısıysanız en iyi akıllı saat tercihlerinden biridir; ancak iOS’ta çalışan Apple Watch ile tam olarak rekabet edemez.

Dairesel ekran, Apple Watch ile oldukça benzerdir ve yenilikçi dönen çerçeve ve akıcı çalışan Tizen OS, Android’te ve iOS’ta sorunsuz çalışmaktadır.

Bu iki platformla uyumlu olması kesinlikle daha fazla insana hitap etmesine yardımcı olacaktır. Aynı zamanda çok iyi bir batarya ömrüne sahiptir modele bağlı olarak 3 ile 6 gün arasında batarya performansı sergiliyor.

Bununla birlikte, Galaxy Watch’ın Apple Watch’a göre giyilmesi fazla konforlu değil ve uygulama ve aksesuar ekosistemi karşılaştırıldığında Apple’a göre sönük kalmaktadır.

Artıları

  • Bezel ve UI
  • Mükemmel pil ömrü

Eksileri

  • Biraz garip görünüyor
  • Uygulama sayısı az

Tag Heuer Connected Modular 45

tag heuer conneted 45 - 2020’de Satın Alabileceğiniz En İyi Akıllı Saatler

TAG’ın akıllı saat pazarındaki ikinci denemesi olan Connected Modular 45, tamamen dairesel ekranı ve sportif görünümlü kasasıyla geleneksel mekanik bir saati taklit eden yakışıklı görünümlü bir cihaz. 

Modüler 45 , Android Wear kullanan cihazların üzerinde bir sınıftır bu
inkar edilemez ve lüks akıllı saat pazarındaki tek rakibi olan Apple Watch çeşitlerine göre daha estetik olduğu için olarak tercih edilmektedir.

En üst düzey ve lüks akıllı saati arıyorsanız, Connected Modular 45’ten başkasına bakmayın. Eğer gerçekten saatlerden ve teknolojiden hoşlanıyorsanız Apple Watch dışındaki tek alternatif bu saattir.

Artıları

  • Premium marka
  • Harika tasarım

Eksileri

  • Pahalı

Skagen Falster 2 Smartwatch

skagen falster 2 - 2020’de Satın Alabileceğiniz En İyi Akıllı Saatler

Daha küçük bir şey arıyorsanız, Skagen Falster 2’yi deneyin. Muhtemelen satın alabileceğiniz en iyi WearOS akıllı saattir. Pek çok Android akıllı saat, zarif olarak tanımlanamaz, ancak Skagen, oldukça sade ve zarif bir tasarıma sahiptir.

Falster 2, bu listedeki diğer birkaç akıllı saat gibi, Google Asistan, akıllı telefon bildirimleri, etkinlik izleme, dünya saati, hava durumu ve daha fazlasını içeren Google’ın WearOS işletim sistemi tarafından desteklenmektedir.

Pil tasarruflu arama tek bir şarjla 24 saate kadar kullanım imkânı sağlar ve değiştirilebilir kayışlar görünümünüzü özelleştirmenize olanak tanır.

Artıları

  • Küçük tasarım
  • Tasarım seçenekleri
  • Zarif

Eksileri

  • Etkinlik takibi için ideal değil

Emporio Armani Art5003

armani art5003 - 2020’de Satın Alabileceğiniz En İyi Akıllı Saatler

Daha geleneksel bir saat, moda markalarından yapılan saatleri tercih ediyorsanız, Emporio Armani Art5003’ü inceleyin. Analog saat yapımcısı Fossil tarafından üretilen ve Android Wear ile çalışan şaşırtıcı derecede iyi bir cihazdır. 

Fossil, bu saatleri geliştirebilmek için çok para harcadı ve bu cihaz da bunun işe yaradığını gösteriyor. Art5003, Motorola ve ASUS gibi daha köklü teknoloji markalarına karşı gerçek bir rakip.

Artıları

  • İyi tasarlanmış metal kasa
  • Seyahat çantası

Eksileri

  • Deri kayışı ucuz hissediyor
  • Hoparlör ızgarası

Huawei Gt Watch

huaweiwatch gt - 2020’de Satın Alabileceğiniz En İyi Akıllı Saatler

Huawei Watch GT, bu listedeki tüm diğer akıllı saatlerden farklı. Bu, bir akıllı saat ile fitness performans izleyen cihaz arasında kalmış bir karışım gibi adeta.

Bir akıllı saat gibi görünüyor, yüksek çözünürlüklü bir ekrana sahip. Temel sistem uygulamalarını bile (takvim gibi) çalıştırabilir ve çağrılar ve mesajları görüntüleyebilirsiniz. Ancak, üçüncü taraf uygulamaları çalıştıramaz ve saat tasarımlarını kişiselleştiremezsiniz.

Başlıca odağı, fitness izleme üzerine, Watch GT’nin yaşam tarzınızı ve egzersizlerinizi takip etmesi. Kalp atış hızı sensörü ve GPS’i var. Elbette, Strava veya diğer fitness uygulamalarının entegrasyonu olmadan sadece acemi sporculara hitap etmesi daha muhtemeldir. En etkileyici özelliği, pil ömrünün yaklaşık 30 gün sürmesidir, yani teorik olarak yılda 12 kez şarj etmeniz gerekir.

Artıları

  • Pil ömrü
  • Ekran

Eksileri

  • Uygulama sayısı az
  • Çok sade

Apple Watch 5

apple watch 5 - 2020’de Satın Alabileceğiniz En İyi Akıllı Saatler

Apple, son birkaç senedir giyilebilir cihazlar konusunda lider konumunda. Bunun şüphesiz en büyük destekçisi ise Apple Watch akıllı saatler serisidir. iPhone’lar ve tüm diğer Apple cihazları ile kusursuz biçimde çalışan saat, bu yüzden birçok kullanıcı tarafından tercih edilmekte.

Apple, geçen hafta gerçekleştirdiği etkinlikte yeni iPhone’ları tanıtmakla kalmadı, diğer cihazlarını da güncelledi. Bu noktada şirketin akıllı saati de yenilendi. 

Apple, daha önceki sızıntılarda ortaya çıktığı gibi, bu sene de Apple Watch’ın tasarımını fazla değiştirmedi. Yuvarlanmış kare tasarımdan vazgeçmeyen şirket, bununla beraber cihazın donanımını da iyileştirdi. Önceki modellerde olan tüm parçalara bir revizyon geçildiği söylenirken, net detaylar paylaşılmadı.

Artıları

  • Başarılı sağlık sensörleri
  • Pusula

Eksileri

  • Pil kapasitesi
  • Fazla yenilik yok

2020’de satın alabileceğiniz en iyi akıllı saatleri anlattığım makalem umarım akıllı saat alırken sizlere yardımcı olur. Merak ettiklerinizi yorum kısmından sorabilirsiniz. Ayrıca, yeni çıkan akıllı saatler çok yakında listeye eklenecektir.

Mehmet Emin Soylu – Teknoloji

Kaynaklar: 10beasts.com t3.com

Yazar: Mehmet Emin Soylu

Ben Mehmet Emin Soylu 2008 yılından bugüne, İnternet ve teknoloji ile ilgileniyorum. Teknoloji, tasarım ve eğitim gibi konularda yazılar yazıyorum.

6 thoughts on “2020’de Satın Alabileceğiniz En İyi Akıllı Saatler

    Muhanmet Fatih

    (7 Aralık 2019 - 07:39)

    Bazı yerlerde imla hataları mevcut. Yazı için teşekkürler.

      Mehmet Emin Soylu

      (8 Aralık 2019 - 09:58)

      Yazıda gerekli düzeltmeler ve eklemeler yapılmıştır. Uyarınız için teşekkürler.

    MSoner

    (21 Ocak 2020 - 02:12)

    Mehmet Bey benim de geçenlerde rastladığım bir saat var onu da ekleyebilirsiniz diye düşünüyorum. Matrix Powerwatch 2

    Kevser Gençer

    (27 Şubat 2020 - 01:30)

    Güzel bir liste olmuş ancak birkaç yeni akıllı saat eksik.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir